Hospitality anno nu!

Door: Maretti Lighting op 24/01/2018 om 15:54:01

Hans Kuijten staat bekend om zijn sensationele projecten en opzienbarende metamorfoses van interieurs. Zijn nieuwste project, Hotel Brinkzicht in Vledder, weerspiegelt zijn enorme creativiteit en vakmanschap, waarmee hij de dorpse gastvrijheid van dit hotel wist te vertalen naar een onherkenbaar nieuw, 2.0 interieurconcept. Het resultaat is weer verbluffend mooi!

De stijl van Hans Kuijten laat zich niet makkelijk omschrijven. Hij laat zich niet leiden door trends en weet interieurs altijd perfect af te stemmen op de doelgroep. Zijn creativiteit kent geen grenzen en juist dát sprak Harry de Jong, eigenaar van Hotel Brinkzicht, aan. Hij wilde zijn hotel in Vledder een compleet nieuwe uitstraling geven, het tot een unieke hospitality locatie maken in, maar vooral ook vóór dit charmante dorp. En dát is gelukt! De vaste gasten zullen niet weten wat ze zien, zo groot is het verschil! Het restaurant oogt nu modern, fris, elegant; een ambiance waarin iedereen zich thuis voelt!

Spelen met licht 

Het ontwerp van Hans Kuijten spreekt zeker ook de jonge generatie aan. Het interieur van het restaurant is een knappe mix van chic en stoer. Rijk gestoffeerde meubels in warme kleuren, originele, gedurfde wandafwerkingen en veel leuke retrolook items, zoals de Tommy hanglamp uit onze Hala verlichtingscollectie. Er is veel aandacht besteed aan de lichtval. Met shutters, maar ook met bijvoorbeeld wandlampen die zorgen voor een prachtig lichtlijnenspel op de wanden. Stoer zijn de Combat railspots, optimaal richtbaar en functioneel. En de geraffineerde uitstraling wordt onderstreept door onze Chique railspots en de op maat gemaakte Ring armaturen uit onze eigen designstudio.

De lichtkunst van Dali-systemen

Lichte open ruimtes zijn afgewisseld met knusse intieme hoekjes. Verlichting speelt hierbij een cruciale rol. Maretti Lighting installeerde hier een compleet Dali gestuurd lichtregelsysteem (Homeworks van Lutron). Alle verlichtingsarmaturen zijn met één paneel afzonderlijk te bedienen en voorzien van Paloma (CTA) lichtbronnen. Bij dimmen wordt het licht dan niet alleen minder, maar ook warmer van kleur. De mooiste manier van dimmen! 

Bowling wordt een beleving

Misschien wel de grootste verrassing is het hypermoderne bowlingcenter “Het Meer”. In één woord: WOW! Wat een verrassend interieur en bijzondere sfeer!  De RGB ledverlichting, de sound- en beamershow, hier draait alles om beleving. Een primeur voor Nederland! Dankzij dit sprankelende interieurontwerp van Hans Kuijten, i.s.m. Nijboer Interieurbouw, en het slimme lichtplan van Maretti Lighting voor het restaurant en de bowling is Vledder een uniek hotel- en horecacomplex rijker. Hiermee kan Hotel Brinkzicht zich meten met toonaangevende horecagelegenheden in grote steden en is een bezoek meer dan waard. 

www.hetmeer.nl 
www.brinkzicht.com

Lees HIER het originele artikel