Uitpakken bij het Grand Gala des Princes

Morgen is het zover!

Door: De Redactie op 27/10/2017 om 09:23:09

Men neme: oud-Carnavalsprinsen van de Nuenense Dwèrsklippels, een vleugje glamour en een portie maatschappelijke betrokkenheid. Meng dit alles goed door elkaar en dan heb je: het Grand Gala des Princes. Tal van entertainers zullen op zaterdag 28 oktober de show stelen op een bijzonder podium dat is ontworpen door Hans Kuijten en grafisch vormgegeven door Anke Lemmens van Big Bang Brands.


Het Grand Gala des Princes is een initiatief van de Stichting Oud Prinsen Goede Doelen. De feestelijke sfeer staat tijdens deze avond uiteraard hoog in het vaandel. Maar daar draait het tijdens dit gala, dat eens in de twee jaar wordt gehouden, zeker niet alleen om. De oud-prinsen tonen namelijk hun maatschappelijke betrokkenheid. Gasten genieten van een diner en entertainment en dragen daarnaast bij aan goede doelen. Dit jaar is ervoor gekozen om de Voedselbank Nuenen en Bijna Thuis Huis Latesteyn te ondersteunen.

Nieuwe look & feel

Onder leiding van Hans is een spetterende nieuwe look & feel voor het Grand Gala ontworpen. Alles is geheel in stijl. Het splinternieuwe podium zal worden beklommen door tal van bekende artiesten, zoals OG3NE, Rene Schuurmans en Karin Bruers

Meer informatie: www.grandgala.nu