Door: Eugene Vaessen
"Na lang wachten hebben dan ook wij bericht uit London. Ons Restaurant Design heeft het in onze categorie gehaald tot de laatste 20 van de wereld. Super trots zijn we op de samenwerking met al onze leveranciers die ons in dit project geholpen hebben. Met name onze Designer Hans Kuijten. Out of de box denken is hier een statement. Het was mega ruig geweest als we over 3 weken naar London moesten en daar vertellen waar Epen en Nuenen ligt. Haha. We hebben weer veel geleerd van George Deswijzen Jr. over het schrijven van een bidbook, waarin Visie en strategie over elke beslissing die we maakten aangaande meubilair, verlichting, aankleding, look and feel telkens weer beschreven moesten worden.
Ik heb gewacht op het Jury rapport, maar dit kreeg ik gisteren als antwoordt:
Hi Eugene
Thank you for your email.
Though our in-house team selected your project was very promising, the competition was very high this year and the judges selected other projects over yours.
We have feedback from the judges for winning projects.
Best,
Marco
Restaurant & Bar Design Awards
Nogmaals Hans Kuijten en @george Deswijzen, mega bedankt voor de mooie samenwerking!"
~Eugenen Vaessen, De Gerardushoeve
Comments